Zoals al aangekondigd heeft PHOCUS een partnerovereenkomst gesloten met Daywize. Eerder dit jaar hebben we Vanhier Accountants mogen verwelkomen als nieuwe partner en in augustus is Van Wezel Accountants toegetreden tot het partnernetwerk van Daywize. Daarnaast hebben Humens en ESJ onlangs de partnerovereenkomst getekend en gaan we starten met het onboarding-traject.

Hiermee is ons netwerk uitgebreid met een aantal gerenommeerde accountskantoren en HR- en payroll-dienstverleners die Daywize Cloud inzetten als onderdeel van hun HR-dienstverlening voor hun klanten. We zijn momenteel in gesprek met meerdere kantoren die belangstelling hebben voor een partnership, dus binnenkort meer nieuws hierover!

Onlangs hebben we een partnermeeting georganiseerd waarin we de ervaringen met de implementatie van Daywize Cloud hebben uitgewisseld en ook met elkaar van gedachten hebben gewisseld over mogelijke nieuwe functionaliteiten, waarmee onze partners hun klanten nog beter kunnen ondersteunen.

Onze partners zijn inmiddels zeer succesvol in het aansluiten van nieuwe klanten. Een kleine greep hieruit: Mosadex, Tribes, REV’IT!, Stichting Meerwaarde, The Inner Circle, PeopleWare, Moneybird, ITQ, Record Automatische Deuren en de Protestantse Kerk Amsterdam gaan binnenkort met Daywize Cloud werken of zijn al live.