Partnership tussen HRM101 en Daywize: uitgebreid HRM pakket beschikbaar voor ondernemende werkgevers (in het MKB)

HRM101 is een partnership aangegaan met HR software leverancier Daywize. Deze samenwerking heeft als gezamenlijk doel het uitgebreide HRM pakket beschikbaar te maken voor de klanten van HRM101 en HLB Van Daal, voornamelijk werkgevers in het MKB. Vaak zijn deze pakketten te kostbaar omdat de implementatiekosten hoog zijn. Door het samenvoegen van onze expertises kunnen we de software zo inrichten waardoor deze kosten aanzienlijk lager zijn voor kleinere organisaties. Hierdoor bieden we alle organisaties de kans om alle HRM werkzaamheden te digitaliseren.

– Gijs van Zon,  algemeen directeur HRM101 BV –

“Tijden veranderen en de laatste jaren zien wij bij veel organisaties steeds meer de behoefte om alle HRM processen te digitaliseren”

“Naar aanleiding van deze behoefte van onze klanten zijn wij opzoek gegaan naar een softwarepakket waarmee wij een totaalpakket kunnen aanbieden op het gebied van personeelsmanagent. Denk hierbij aan de verschillende aspecten om een ruim personeelsdossier op te bouwen. Van het onboarding traject tot aan het talentmanagement voor de medewerkers in een digitale omgeving. Na een uitgebreide demo hebben wij gekozen voor Daywize Cloud. Deze software voldoet volledig aan onze wensen. Deze samenwerking is een mooie aanvulling op onze huidige salarisadministratie applicatie, waarbij de communicatie tussen de systemen perfect loopt.”

“Wij zijn blij dat wij HRM101 hebben mogen verwelkomen als nieuwe partner”, zegt Edwin Bronts, directeur bij Daywize. “Met onze flexibele HR-applicatie, gecombineerd met de dienstverlening van HRM101 worden klanten optimaal bediend in de ondersteuning van hun HR-werkzaamheden. HRM101 heeft zich bewezen als een partij die weet waar de klant behoefte aan heeft.  Zij kan daar flexibel op inspringen met de verschillende vormen van dienstverlening die zij biedt. Door deze dienstverlening uit te breiden en te combineren met Daywize Cloud wordt HRM101 nog meer dé sparringpartner voor de ondernemer”.

Over HRM101 (powered by HLB Van Daal)

HRM101 ondersteunt en adviseert ondernemende werkgevers bij het in dienst hebben van personeel met als doel: optimale inzet van medewerkers, voldoen aan wet- en regelgeving en beheersing van personele kosten. Zo verzorgt HRM101 de salarisadministratie voor werkgevers, maar adviseren en ondersteunen ze daarnaast ‘ondernemende werkgevers’ bij alle personele vraagstukken die komen kijken bij het in dienst nemen, hebben en houden van personeel. De dienstverlening is breed, van selectie- & ontwikkelassessments tot het opzetten van een functiegebouw & salarishuis en van een training voor vertrouwenspersonen tot het opstellen van een personeelshandboek. HRM101 is onderdeel van HLB Van Daal.

Over Daywize

Daywize biedt met Daywize Cloud een flexibele HR-oplossing met een ruim aanbod aan specialistische features. Wij stellen je in staat om personeelszaken simpel af te handelen en de regie te nemen in de ontwikkeling van jezelf, je team of de organisatie waarin je werkzaam bent. Hierdoor is jouw organisatie in staat beter te presteren. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en partners. Elke organisatie is uniek en heeft een andere inzet van de software nodig. Wij investeren daarom graag tijd in de relatie met onze klanten en partners zodat zij optimaal van onze oplossingen kunnen profiteren.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van HRM101 of Daywize Cloud?

Contactgegevens

Namens HRM101:

Gijs van Zon: g.zon@hlb-van-daal.nl

Namens Daywize:

Nils van der Werff: Nils.vanderwerff@daywize.nl