Tevreden klanten!
Afgelopen kwartaal hebben we een tevredenheidsonderzoek gehouden onder de expertgebruikers van Daywize Cloud. Altijd weer een spannend moment om te zien hoe deze experts ons product en onze dienstverlening ervaren!

De respons heeft ons positief verrast. Met 60% zitten we ruim boven de gemiddelde respons van klanttevredenheidsonderzoeken in onze branche (30% – 40%). We zijn erg blij dat er zo veel klanten mee hebben willen werken.

Resultaten
Ook de scores en inhoudelijke feedback die we hebben gekregen stemmen ons positief.  Onze software scoort gemiddeld een 7,6 en onze dienstverlening zelfs een 8,4! Daarnaast geeft 96% van de respondenten aan dat ze onze software zouden aanbevelen aan anderen.

27 november 2018 heeft Vroom een onderzoek naar de waardering van HR applicaties gepubliceerd. In dit onderzoek staat vermeld dat expertgebruikers HR applicaties gemiddeld met een 6,9 beoordelen. Wil je meer lezen over hun onderzoek? Check hier het artikel.

In deze context zijn we natuurlijk extra trots op de resultaten die we behaald hebben!

Hoe nu verder?
Naast de complimenten en bevestiging dat we op de goede weg zijn, hebben we ook veel goede suggesties gekregen om ons product en de dienstverlening verder te verbeteren. We zijn inmiddels begonnen met het ontwikkelen van de meest genoemde suggesties. De expertgebruikers waren bijvoorbeeld nog niet erg tevreden over het (gebrek aan) overzicht van door hun aangedragen issues en wensen. Inmiddels hebben zij een account gekregen in onze supporttool waarin ze al hun input terug kunnen vinden. Daarnaast hebben zij daar ook inzicht in de releasenotes van Daywize Cloud.

Met deze mooie resultaten sluiten we dit jaar succesvol af. Aankomend jaar gaan we weer vol inspiratie en ideeën aan de slag om onze klanten nog blijer te maken!