Ons development team heeft extra versterking in huis gehaald: Welkom Dave!
Een senior developer die ervaren is met Mendix én Daywize Cloud. Hierbij een introductie van Dave:

Nieuwe collega

I’m back! Ik ben Dave Lina, een oude bekende van Daywize en weer terug op het nest om Daywize verder te helpen met voornamelijk de grotere technische projecten.

Zoals aangegeven heb ik al meerdere jaren bij Daywize gewerkt en ben ik nu terug in een iets andere functie. Voorheen was ik vooral ontwikkelaar bij Daywize en nu ga ik meer met research & development bezig houden. Concreet houdt dit in dat ik me focus op nieuwe ontwikkelingen binnen Mendix, maar ook de grotere technische projecten welke niet zomaar in een sprint te gieten zijn. Hier heb ik ontzettend veel zin in! Natuurlijk doe ik dit niet alleen en gaan we met het hele team van Daywize hele mooie innovaties realiseren.

Fun facts:

  • Wanneer ik niet squash, speel ik darts met mijn oom. (Al 10 jaar lang)
  • Ik kan slecht tegen mijn verlies, al probeer ik dit zo goed mogelijk te verbloemen.
  • Iedereen houdt van pasta, ik dus niet 😉

Over mij:

Mijn hobby’s zijn voornamelijk squashen en darten, maar ik ben ook een goed weer hardloper. Ik woon in Reeuwijk dicht bij de Reeuwijkse plassen en het is heerlijk om dan een rondje plassen te kunnen rennen. Ik ben altijd in voor een spelletje en op kantoor mag ik dan ook graag een potje tafelvoetballen.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst op avontuur; of dat nou hier om de hoek is in Het Amsterdamse Bos of aan de andere kant van de wereld in de Amazone! Daarnaast volleybal ik graag en ga ik (als het lukt) 3x per week naar de sportschool. Wanneer ik niet op reis ben of sta te zweten in mijn sportoutfit, ben ik over het algemeen te vinden op het terras, in de keuken, in de Kuip of in mijn hangmat op het balkon!

Ik heb er onwijs veel zin in om, samen met mijn nieuwe collega’s, Daywize nóg mooier en beter te maken! Het is al goed, maar met z’n allen maken wij het nog beter!