Mijn naam is Dieke en ik mag sinds kort als HR Tech consultant deel uitmaken van het Daywize team, waar ik me onder andere ga bezighouden met implementaties en partnermanagement.

Nieuwe collega

Met mijn vriend Eric en kater Stuiter woon ik in het mooie Gouda. Twee keer per week trek ik mijn bokshandschoenen aan voor een intensieve training cardio boxing. Mijn twee zonen wonen in de buurt waardoor ik regelmatig het vriendenteam waarin zij voetballen kan aanmoedigen.

Verder houd ik ervan om de wereld (dichtbij of ver weg) verkennen en ga ik graag in goed gezelschap een hapje eten of een andere leuke activiteit ondernemen, zoals naar het theater, de sauna of een escape room.

Fun facts:

  • Je doet mij meer plezier met een smoothie dan met een wijntje.
  • In oktober ga ik drie weken op vakantie, maar ik hoor pas op Schiphol wat onze bestemming is.
  • Onderdeel van mijn ontbijtroutine is het raden van “Het Woord”.

Over mij:

Nadat ik mijn studie HEAO commerciële economie had afgerond, wist ik nog niet precies wat ik nou ècht leuk vond om te doen.
Een project voor het automatiseren van verfkleurmengmachines bij mijn eerste werkgever inspireerde mij om verder te gaan in de software. Dat werd bij toeval de HR branche, waar ik 24 jaar als implementatie consultant gewerkt heb. Anderhalf jaar geleden besloot ik om toch eens te kijken wat de wereld nog meer te bieden heeft, en kwam ik terecht in Retail sector als consultant voor kassasystemen.
Een mooie en interessante periode, maar ik verlangde toch terug naar een kleiner bedrijf waar ik meerdere rollen kan vervullen, en ik lijk met Daywize hiervoor de ideale organisatie gevonden te hebben!