Vorige maand is het team van Daywize wéér uitgebreid met een nieuwe medewerker: Welkom Nils! Een aantal van jullie hebben hem wellicht al gesproken of gezien maar hierbij de officiële presentatie van onze nieuwe aanwinst.

Nieuwe collega

Ik ben Nils van der Werff, 33 jaar en woonachtig in het groene dorpje Leusden samen met mijn vrouw en twee katten. Bij Daywize zal ik verantwoordelijk zijn voor sales & partnermanagement.

Fun facts:

  • Ik heb geen kinderen maar wel een speelgoedwebshop
  • Ik ben gek op de natuur.
  • Ik ga drie keer per week in bad (vind ik heerlijk)

Over mij:

In mijn carrière heb ik mij altijd bezig gehouden met de rollen accountmanagement en relatiebeheer. Waar ik vooral blij van word is het samenwerken, netwerken en zorgen voor een optimaal resultaat voor alle partijen. Tot nu toe heb ik vooral gewerkt voor (grote) digital agencies, waar we voor de grootste bedrijven van Nederland aan uitgebreide webplatformen werkten en de online strategie uitrolden. Toch heeft software mij altijd getrokken vanuit mijn opvatting om alles zo efficiënt mogelijk te doen. Ik heb gewoon een hekel aan dingen doen die geautomatiseerd kunnen worden! Waar je in de online marketingwereld kijkt naar hoe je de consument zo goed mogelijk naar het winkelwagentje navigeert merk ik veel overeenkomsten in de software. Ook hier hebben wij het over UX/UI, gebruiksvriendelijkheid, de look and feel en marketplaces. Daarom verwacht ik snel wegwijs te worden in softwareland en van toegevoegde waarde te kunnen zijn in onze propositie.

Extra info: Naast Daywize heb ik zelf een webshop waar ik mij hobbymatig mee bezighoud in de avonduren en in het weekend. Verder word ik erg blij van sporten: mountainbiken, kickboksen, tennissen en nu natuurlijk padellen. Om niet té fit te worden balans ik erg goed als ware bourgondiër. Eten, nieuwe keukens, exotische gerechten; ik lust echt alles en ben gek op lekker eten en drinken. Ook ben ik fan van het strand en de zee. Op de foto hierboven ben ik dus helemaal in mijn element !

Mocht je als klant of partner hulp nodig hebben bel mij gerust. Ik heb er zin om samen met jullie onze klanten blij te maken en Daywize te laten groeien!