In juli dit jaar is het team van Daywize wéér uitgebreid met een nieuwe medewerker: Welkom Sanne! Een aantal van jullie hebben haar vast al ontmoet maar hierbij de officiële presentatie van onze nieuwste aanwinst.

Nieuwe collega

Ik ben Sanne Koelma, 26 jaar, vol Groningse nuchterheid en opgevoed met de Rotterdamse paplepel. Bij Daywize zal ik mij bezig houden met implementaties van Daywize voor klanten en partners.

Fun facts:

  • Ik woon in Amsterdam met mijn beste vriendin en was voor ik begon bij Daywize 6 maanden in Midden- Amerika
  • Ik ben die-hard Feyenoord fan en zit vaak in de Kuip
  • Ik eet graag krentenbollen met filet american

Over mij:

Ik heb eerder zelf met de software van Daywize mogen werken als gebruiker/beheerder. Destijds vond ik het een hele fijne software om mee te werken en het is altijd een interesse van mij gebleven. Tijdens mijn reis heb ik Suzanne daarom een berichtje gestuurd of er nog ruimte was voor een nieuwe collega en zo geschiedde! Met mijn achtergrond in bedrijfskunde en werkervaring binnen HR zal ik team Daywize gaan versterken door een deel van de implementaties & support op mij te nemen. Ik word altijd gelukkig van alles efficiënter maken en dat wil ik ook graag realiseren voor onze partners & klanten! Mijn levensmotto is dan ook: “Wat goed is, kan ook beter!

In mijn vrije tijd ben ik het liefst op avontuur; of dat nou hier om de hoek is in Het Amsterdamse Bos of aan de andere kant van de wereld in de Amazone! Daarnaast volleybal ik graag en ga ik (als het lukt) 3x per week naar de sportschool. Wanneer ik niet op reis ben of sta te zweten in mijn sportoutfit, ben ik over het algemeen te vinden op het terras, in de keuken, in de Kuip of in mijn hangmat op het balkon!

Ik heb er onwijs veel zin in om, samen met mijn nieuwe collega’s, Daywize nóg mooier en beter te maken! Het is al goed, maar met z’n allen maken wij het nog beter