Maak kennis met het ecosysteem van Daywize!

Smart together!

Samenwerken zit in onze strategie. Dat is niet voor niks. De digitalisering binnen HR & Payroll gaat razendsnel. Met behulp van API’s worden allerlei deeloplossingen en specialistische dienstverlening aan elkaar geknoopt. In combinatie met robotisering betekent dit dat het voeren van een efficiënte administratie bijvoorbeeld steeds meer het terrein wordt van superspecialisten. Zij kunnen vanuit hun servicecentra de HR- en salarisadministratie vaak beter en goedkoper uitvoeren dan dat je dat zelf kan. Maar hetzelfde geldt voor het werven van collega’s voor moeilijk te vervullen vacatures, arbeidsjuridische ondersteuning, casemanagement, belonings- of pensioenadvies.

Daywize Cloud als kapstok voor HR-dienstverlening

Onze servicepartners bedienen hun klanten met Daywize Cloud. Ze helpen bij het professionaliseren en digitaliseren van de personeelsprocessen en vormen het eerste aanspreekpunt voor klanten. Vaak nemen ze ook een deel van de HR- en Payroll werkzaamheden uit handen. Wil je weten wat elke partner biedt? Lees dan snel verder.

Ondersteuning en advies bij vraagstukken rond HR en personeelszaken

Van oudsher voeren werkgevers hun salarisadministratie vooral om te voldoen aan de verplichtingen rondom het inhouden en afdragen van loonheffing. Tegenwoordig is die focus niet meer voldoende. Prioriteiten liggen op andere terreinen, zoals de vragen waar u aan moet kunnen voldoen op het gebied van pensioenen, subsidies en loonheffingskortingen. Tevens is ook de gegevensaanlevering aan bijvoorbeeld arbodienst en verzekeraars steeds belangrijker geworden.

U bent vaak veel tijd kwijt aan administratieve processen, en het bijhouden van ontwikkelingen in wet- en regelgeving. In deze complexere realiteit is het belangrijk dat processen efficiënt ingericht worden. Een systeem waarin de (salaris)administratieve processen geïntegreerd zijn met systemen die meer in het HR-werkveld liggen, zoals talentontwikkeling, beoordelen en functioneren, maakt het leven van zowel HR als de salarisadministratie een stuk eenvoudiger. Een goed uitgerust personeelssysteem stelt u in staat om informatie eenvoudig binnen een beveiligde online omgeving te versturen, binnen de door u vastgestelde autorisaties.

BDO kan u helpen met elk niveau van ondersteuning. Zo helpen we uw (HR-)administrateur of controller desgewenst alleen met het bijhouden van gegevens en wijzigingen, maar nemen we net zo makkelijk uw salarisadministratie volledig over. De vraag welke onderdelen van uw salarisadministratie u wilt outsourcen en welke onderdelen u zelf wilt doen, kan afhangen van de omvang van uw onderneming en van de mate waarin u met salarisverwerking bezig bent.

Jouw Personeelszaken op orde!

Personeel is het belangrijkste kapitaal van een ondernemer. Het is daarom van belang dat de personeelszaken goed op orde zijn en medewerkers met plezier bij jou aan het werk zijn. Of het nu gaat om salarisverwerking, Human Resource Management (HRM), verzuimbegeleiding, pensioenbegeleiding of arbeidsrecht. Wij bieden jou als werkgever de juiste ondersteuning bij al je werkgeversvragen.

  • Succesvolle organisaties blinken uit in goed werkgeverschap
  • Energieke en gedreven adviseurs met verstand van zaken
  • Op 1 plek alle kennis rondom werkgeverschap gebundeld
  • Snel schakelen tussen aanverwante expertises binnen Bentacera

Van samenwerken tot volledig uitbesteden

Crowe Foederer HR Services (onderdeel van Crowe) heeft een groot team van adviseurs en specialisten die, ter ondersteuning van uw organisatie, elk personeelsvraagstuk aankunnen. Het grote voordeel is: u bepaalt zelf hoe en wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Bijvoorbeeld voor een specialistisch advies bij een complex vraagstuk, maandelijkse werkzaamheden, tijdelijke vervanging (interim) of projecten ter verbetering van uw organisatie.

De Jong & Laan, Samen Gaan!

Een goede HR-strategie geeft je meer grip op de situatie. Binnen onze dienstverlening Personeel bieden we  experts op het gebied van E-HR, HR Advies, salarisverwerking, fiscaal & arbeidsjuridisch advies, interim HR advies aan.

Bij het voeren van de administratieve en strategische kant van de HR-afdeling komen veel werkzaamheden kijken. Wanneer je dit als (groeiende) organisatie allemaal handmatig blijft uitvoeren, gaat hier veel tijd in zitten en werkt dit onoverzichtelijk. Met behulp van E-HR (electronic HR) in onze systemen NMBRS en Daywize kun je veel van deze processen automatiseren, overzicht behouden en je HR-afdeling naar een hoger niveau tillen. Wil je nog een stap verder gaan, dan kun je zelfs je data geautomatiseerd analyseren en rapporteren in een HR-dashboard. aarin maak je (tactische en strategische) keuzes op basis van feitelijke data.

Bij de Jong & Laan hebben we een team van E-HR consultants  en graag helpen bij het  optimaliseren en automatiseren van jou HR Processen.

Alles in één: Salaris en HR

HR en Salaris Bureau dat kwalitatief hoogstaand personeelsbeleid toegankelijk maakt voor alle werkgevers. Wij werken zowel voor administratie, belastingadvies- en accountantskantoren, die er bewust voor kiezen de expertise van HR en salarisadministratie bij ons neer te leggen, alsook voor alle ondernemingen in het Midden en Klein Bedrijf.

Vooruitdenkend in HR

Bij ESJ begrijpen we dat succesvolle organisaties worden gebouwd op sterke teams. Mensen vormen de kern.

Wij geloven in het bouwen van een sterk HR-partnerschap die de groei en ontwikkeling van uw organisatie ondersteunen.

Als uw full-service HR-partner bieden wij een breed scala aan diensten die uw gehele HR en salarisadministratie beslaan. Van werving en selectie tot HR-beleid, juridisch-advies en salarisadvies, wij nemen de zorgen uit handen. Onze aanpak is gebaseerd op persoonlijke betrokkenheid, we begrijpen dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en doelen.

Hiernaast zijn wij vooruitdenkers die trends en veranderingen in de arbeidsmarkt proactief signaleren. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie zich kan aanpassen en blijven groeien in een dynamische zakelijke omgeving. Wij omarmen efficiëntie en innovatie in al onze processen. Met geavanceerde technologieën streven we ernaar om uw HR-processen te stroomlijnen, zodat u tijd en middelen kunt besparen en tegelijkertijd de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid verbetert.

Werkgeluk is de sleutel tot succes!

Zeker in deze krappe arbeidsmarkt is het belangrijk waardevolle medewerkers te vinden en te behouden. Maar, wat komt er als werkgever veel op je af! HRM is veelomvattend en complex. Met een breed en compleet dienstenpakket adviseren en ontzorgen wij je. Zo dragen we bij aan het werkgeluk van je personeel. En daarmee aan het succes van jouw bedrijf.

Automatiseerders van werkgeluk!

We gaan toe naar een wereld waarin employee journeys van A tot Z zijn geautomatiseerd. Van werving en selectie tot uitdiensttreding. En alles ertussenin: arbeidscontracten, onboarding, urenregistratie, salarisadministratie, talentmanagement etc.

Incomme helpt je daarbij.We onderzoeken de mogelijkheden voor efficiencyverbetering door bijvoorbeeld systemen te integreren. En we kijken of de juiste mensen de juiste werkzaamheden uitvoeren. Wellicht kunnen we bepaalde werkzaamheden dichter bij de bron beleggen.

Medewerkers bepalen je succes

Als je een bedrijf met personeel hebt, weet je hoe belangrijk een goede organisatie is. Hoe krijg je de juiste medewerkers, hoe motiveer je ze en welke administratieve werkzaamheden komen allemaal op je af? Bij elkaar is dat bijna meer dan een dagtaak. We kunnen ons voorstellen dat je daar wel hulp bij kunt gebruiken. Wij ondersteunen je om samen met je medewerkers een succes van je onderneming te maken. Onze kennis van personeelsadvies combineren we met onze andere disciplines. Heb je bijvoorbeeld een juridische vraag, een vraag over pensioen of over je salarisadministratie? JAN© heeft alles in huis om je snel en goed van dienst te kunnen zijn. Je staat er niet alleen voor.

Op welke gebieden ondersteunen wij je?

  • Contracten en ontslag
  • Het ontwikkelen van je personeelsbeleid
  • Het oplossen van interne problemen of bemiddeling bij conflicten
  • Pensioenoplossingen
  • Personeelsbeleid en organisatieadvies
  • Salarisadministratie

ForvisMazars

Om optimaal te presteren met uw onderneming, is het van belang dat u deze goed inricht. Want alleen in de juiste omstandigheden komen uw medewerkers tot bloei. De HR-specialisten van ForvisMazars begrijpen dat HR het hart is van uw onderneming. Zij helpen u om uw organisatiestructuur goed neer te zetten, ondersteunen u met HR-zaken en adviseren over mogelijke verbeteringen.

Uw personeelszaken en administratie op orde

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Maar om dat succes samen te kunnen realiseren, moet u als werkgever wel voldoen aan een aantal verplichtingen én maakt u kosten. DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten, rekening houdend met de wettelijke kaders en de collectieve arbeidsovereenkomsten.

Jouw eigen HR-afdeling op locatie of op afstand

Heeft jouw bedrijf niet de omvang om een eigen HR-afdeling op te zetten? Dan vormen onze ervaren consultants jouw HR-afdeling. Dit kan op afstand, maar ook op locatie op een vast moment van de week, maand of kwartaal.

Doen waar je goed in bent: ondernemen

Als ondernemer wil je geen gedoe met personeelszaken. Je wilt doen waar je goed in bent: ondernemen. En ondernemen doe je het liefst in een team van enthousiaste en bevlogen medewerkers. Daar helpen we je bij door maatwerk advies en ondersteuning in HR-processen.

HR-processen uitbesteden

We nemen al je administratieve HR-processen uit handen: van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en brieven tot aan het doorvoeren in de salarisadministratie. Daarnaast adviseren en ondersteunen we bij alle voorkomende vraagstukken rondom het beoordelen en functioneren van het HR-beleid, ontslag, verzuim en reorganisatie.

Software implementeren is ons dagelijks werk!

PHOCUS is dé specialist op gebied van HR en salaris met een 360°visie. Wij helpen organisaties doelstellingen te realiseren en waarde te creëren door innovatieve oplossingen en doordachte dienstverlening. Door ons verkregen inzichten en ervaringen hebben geleid dat onze klanten gebruik kunnen maken van ons huidige diensten- & productportfolio. Uitgangspunten bij dit aanbod: Kennis, Flexibiliteit, Schaalbaar, Betrouwbaar, Kwaliteit, Efficiënt, Intuïtief.

Wij delen. Wij innoveren. Wij ontzorgen. Jij bespaart kosten.

Sharebase is een shared service center waar je geheel of gedeeltelijk activiteiten naar kunt uitbesteden. Wij richten ons op werkgevers die de HR & Payroll willen professionaliseren en de bedrijfsvoering willen verduurzamen. Daarnaast richten wij ons op energiecoöperaties die hun backoffice willen stroomlijnen en een innovatief fiscaal geoptimaliseerd productenaanbod aan lokale werkgevers en leden willen kunnen aanbieden.

De oprichters van Sharebase hebben diverse shared service centra opgezet en personeels- en salarisprocessen gestroomlijnd met behulp van innovatieve technologie. Wij ervaren dagelijks dat door deze activiteiten gemeenschappelijk te organiseren de dienstverlening professioneler en vaak ook goedkoper wordt.

Waardevol werkgeverschap dat werkt!     

Organisaties, werkgevers en werknemers verschillen. Toch heeft iedere organisatie te maken met instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Succesvolle organisaties gaan hier effectief mee om. Wij adviseren, ontzorgen en ondersteunen je bij het professionaliseren van jouw werkgeverschap.

Smart HR!

Vanuit de passie voor HR én Tech zijn wij intrinsiek gedreven ‘Smart HR Ambassadeurs’. Zo leveren wij vanuit Vanhier HR Services een interessante bijdrage aan nieuwe inzichten, kennis, ervaring en ideeën. Wij begeleiden en ondersteunen je in de transitie van data entry naar data control. Ofwel met Smart HR een organisatie opzetten waarin goede resultaten en werken met plezier hand in hand gaan. Daar staan wij voor.

Vanuit Vanhier HR Services zien we een weg vooruit voor een invulling van een HR-rol die een fundamentele nieuwe manier van denken vereist over wat HR doet en hoe de werkzaamheden van HR zijn ingeregeld om te presteren. Of zoals Vanhier HR Services het graag wil noemen: Smart HR!

Van vacature tot ontslag

Als ondernemer heeft u te maken met het aannemen van personeel, het voeren van de salarisadministratie en wellicht het houden van jaarcyclusgesprekken. Personeelszaken zijn vanwege wet- en regelgeving vaak complex. Voor onze HRM-adviseurs niet. Met hun kennis en jarenlange ervaring bij andere bedrijven vinden ze altijd een oplossing die past bij uw onderneming. Wij ondersteunen u met alle zaken op HRM-gebied, maar nemen u ook mee in het proces, zodat u niet de grip verliest.

HRM dienstverlening van Vitacon Luteijn

In de veranderende wereld van vandaag overleeft uitsluitend de wendbare organisatie. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en open staan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Vitacon Luteijn helpt u om deze te ontwikkelen, vorm te geven en succesvol te houden.

Wij zijn Vitacon Luteijn. Ons team bestaat uit samenwerkende specialisten binnen het brede spectrum van HRM. Wanneer u met ons samenwerkt, bepaalt u zelf welke rol u ons toebedeelt. Zo kunt u kiezen voor een integrale aanpak, waarbij alle HR-gerelateerde zaken door ons worden begeleid. Of u houdt HRM zelf in beheer en schakelt ons in bij een specifieke hulpvraag.

Welke keuze u ook maakt, uw organisatie mag rekenen op een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. En natuurlijk altijd op een doordacht én op de actualiteit gebaseerd advies.

Waarom wij graag met servicepartners werken

We hebben een aantal jaren geleden heel bewust voor een partnerstrategie gekozen. En wel om de volgende redenen:

Agile icon

Agile

Wij willen niet te groot worden zodat we innovatief en flexibel kunnen blijven. Door agile te werken ontwikkelen wij snel en flexibel om klantentevredenheid te realiseren.

Focus icon

Focus

Onze servicepartners richten zich op het inspelen van specifieke klantbehoeften. Wij focussen op de doorontwikkeling van de software.

Toegevoegde waarde icon

Toegevoegde waarde

Software komt pas goed tot zijn recht als het onderdeel is van integrale dienstverlening geleverd door professionals met verstand van zaken.

Onze technische partners

Met Nmbrs en Daywize heb je het beste van Payroll en HR! 

Met Nmbrs en Daywize heb je het beste van Payroll en HR in één systeem. Al vele jaren werken wij met Daywize aan een stabiele koppeling die alle relevante mutaties doorstuurt via API naar Nmbrs. Je hoeft dus alleen nog maar in Daywize in te loggen! Met deze betrouwbare applicaties samen verwerk je met gemak loonstroken, automatiseer je HR-taken en bespaar je kostbare tijd. Stem de planning af op je behoeften, rekening houdend met de datum waarop de salarisrun moet worden uitgevoerd, maar ook met alle nodige controle momenten die hieraan voorafgaan. Door dit te doen, werk je samen met je collega’s aan een foutloze verwerking van de salarissen. De volledige controle over je loonadministratie én zoveel mogelijk automatiseren? Bij Nmbrs hebben we nog meer features voor je in petto waarmee we jouw salarisadministratie naar een hoger plan tillen. 

Met Loket en Daywize heb je het beste van Payroll en HR! 

Met Loket en Daywize heb je het beste van Payroll en HR in één systeem. Al vele jaren werken wij met Daywize aan een stabiele koppeling die alle relevante mutaties doorstuurt via API naar Loket. Je hoeft dus alleen nog maar in Daywize in te loggen. Met deze betrouwbare applicaties verwerk je met gemak loonstroken, automatiseer je HR-taken en bespaar je kostbare tijd. Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeren wij jaarlijks flink in functionaliteiten, zodat salarisadministratie eenvoudiger en minder foutgevoelig kan. Ontdek de functionaliteiten voor de salarisadministratie hier.

Hét complete workforce management systeem!

Een bedrijf waar we veel samen mee optrekken is Dyflexis. Dyflexis helpt bedrijven personeel zo efficiënt mogelijk in te plannen en garanderen een minimale tijdsbesparing van 25% op de administratieve lasten. Dyflexis specialiseert zich als geïntegreerd SaaS pakket in de ontwikkeling van de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning software. Of u nu een lokale onderneming heeft met tien man personeel of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis is hét antwoord op al uw workforce management behoeften.

Onze platformpartner

Daywize Cloud is volledig ontwikkeld op het Mendix App Platform. Dit platform heeft een wereldwijd development community van meer dan 300.000 ontwikkelaars. Met Mendix worden applicaties op basis van state-of-the-art internettechnologie razendsnel ontwikkeld. Mendix is een onderdeel van Siemens.

Siemens MX Mendix logo

Ook partner worden?

Wil je jouw klanten langer binden en nieuwe klanten binnenhalen met een uitbreiding van jouw diensten? Neem dan nu contact met ons op voor een kennismaking!