Kwaliteit en informatiebeveiliging

Risicobeheersing is van essentieel belang voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van Daywize. Ons vak draait namelijk in hoge mate om vertrouwen. Als HR service provider beheren wij immers het grootst denkbare kapitaal van elke organisatie: de gegevens van het personeel! Je wilt immers dat deze gegevens bij ons veilig verwerkt worden en wij jullie de producten en services bieden tegen het kwaliteitsniveau dat we hebben afgesproken.

Wij laten onafhankelijk toetsen wat we beloven

ISO 27001:2017 – Informatiebeveiliging

 

Databescherming

Wij zijn ISO 27001:2017 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale norm eisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Data wordt dus in sterke mate beschermd. Daarnaast is de doorontwikkeling van dit beleid een continu proces waarin we constant verbeteren.

Volledige Certificering

Niet alleen de software ontwikkeling is getoetst aan de ISO 27001 norm, maar onze gehele bedrijfsvoering is uitgebreid doorgelicht. Zo weet je zeker dat je altijd geholpen wordt door medewerkers die gescreend zijn én dat gegevens vertrouwelijk blijven.

Bekijk certificaat

ISO 9001:2015 – Kwaliteitsmanagement

 

Kwaliteit

ISO 9001:2015 staat voor kwaliteitsmanagement. Klanten kunnen altijd de beste kwaliteit van Daywize verwachten. Onze prestaties worden continu gemeten en gebruikt om de dienstverlening nog verder te optimaliseren. Toch een klacht? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan gaan we er mee aan de slag.

Continu verbeteren

Uiteraard stoppen wij niet met het verbeteren van onze processen na het behalen van het ISO 9001 certificaat. Wij worden jaarlijks opnieuw getoetst door een onafhankelijk audit bedrijf.

Bekijk certificaat

Wil je meer weten over kwaliteit en informatiebeveiliging binnen Daywize?

De meest recente versie van ons kwaliteits- en informatiebeveiligingsbeleid is in onderstaand document terug te lezen.

Vul onderstaand formulier in

Als je een klacht, beveiligingsincident of datalek wilt melden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.