In onze vorige blog schreven we er al even over; onze nieuwe Supporttool is in gebruik genomen!

Binnen Daywize zijn we dagelijks bezig met het innoveren van onze software en het verbeteren van onze bedrijfsprocessen, om zo de beste service te kunnen verlenen aan onze klanten. De supporttool is daar een belangrijk onderdeel van. De supporttool is voor ons meer dan alleen maar een applicatie om calls afhandelen. In deze tool monitoren we ook alle omgevingen en worden de planning en realisatie van sprints bijgehouden.

Wat mag je verwachten van Daywize Support?

Als je een melding inschiet, heb je 3 mogelijkheden:

  • Een idee: We zijn altijd blij met goede ideeën. Heb je een idee ter verbetering van Daywize? Laat het ons weten
  • Een probleem: Oeps, misschien heb je een bug gevonden en werkt er eventjes iets niet goed. Schiet een call in en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen. Er wordt automatisch een  screenshot van je Daywize-scherm meegestuurd, zodat we exact kunnen zien waar je tegen aanloopt.
  • Een vraag: Heb je een vraag? De supportdesk zit altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Wees zo precies mogelijk, hoe gedetailleerder je vraag, hoe beter we je kunnen helpen.

supporttool

Call ingediend, en nu?
Door middel van de Feedbackknop in je scherm kun je een call indienen. Je krijgt hierna direct een mailtje, waarin een knop staat waarmee je altijd weer naar je ingediende call terug kan. Een van de Daywize collega’s neemt je call in behandeling en je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang. Je kunt ook zelf aanvullende berichten en bijlagen plaatsen bij je call. Afhankelijk van de aard van je call, wordt deze direct opgelost of in een sprint geplaatst.

Ontwikkeling
Ook de Supporttool is continu in ontwikkeling! We werken nog aan uitbreiding van de functionaliteit. Heb je een goed idee voor de ontwikkeling van Daywize Cloud ingediend, dan wordt het binnenkort mogelijk om te zien welke prioriteit het krijgt en welke functionaliteiten ingepland staan voor de komende release(s). Ook krijg je straks een inlog zodat je een overzicht hebt van de ingediende calls van jouw organisatie en de status ervan.