De koppeling tussen Daywize Cloud en Nmbrs bestond al een tijdje. Sinds kort hebben wij de samenwerking met Nmbrs geïntensiveerd in een partnership.

Focus op de eindgebruiker
Nmbrs is begonnen als salarisadministratie-kantoor, maar heeft de focus volledig verlegd naar het ontwikkelen en aanbieden van een efficiënt salarissysteem, opgezet vanuit de eindgebruiker: de medewerker van de organisatie. In de visie van Nmbrs is de medewerker het belangrijkste element van een organisatie en die moet goed worden ondersteund. De basis voor Nmbrs salarissoftware: focus op de medewerker, efficiency, automatisering, gebruikersvriendelijkheid en continue verbetering.

Integraties
Er zijn twee integraties tussen Daywize en Nmbrs. De eerste is gericht op het kunnen aanbieden van een moderne en gebruikersvriendelijke oplossing voor talentmanagement aan klanten van Nmbrs. Relevante gegevens van medewerkers (zoals functie, afdeling en leidinggevende) worden volledig automatisch overgenomen vanuit Nmbrs en bijgewerkt in Daywize Cloud. Zo wordt dubbele invoer van gegevens voorkomen en beschik je altijd en overal over de meest actuele gegevens. Deze gegevens zijn de basis voor de gesprekscyclus, 360° feedback en medewerker-ontwikkeling.

De 2e integratie maakt het mogelijk om in Daywize Cloud mutaties, indienst- en uitdiensttredingen en declaraties te registreren en af te handelen (via een flexibele workflow). Deze gegevens worden via een webservice gepushed naar Nmbrs, zodat deze kunnen worden verwerkt in de eerstvolgende salarisronde.

Gebruikersvriendelijke totaaloplossing voor HR en payroll
Met Nmbrs als partner kan Daywize haar klanten dus een totaaloplossing bieden voor de ondersteuning van zowel de HR-processen als de salarisverwerking. De visie en uitgangspunten van Nmbrs, die ook terugkomen in de software van Nmbrs, sluiten volledig aan bij de visie en uitgangspunten van Daywize over hoe je met een geautomatiseerde oplossing het dagelijks werk van medewerkers en leidinggevenden zo eenvoudig en makkelijk mogelijk kunt maken. En door de integratie van beide systemen hebben we dit gerealiseerd!