HR software leverancier Daywize uit Utrecht is een partnership aangegaan met PHOCUS uit Woubrugge. Dit partnership heeft als gezamenlijk doel organisaties te ondersteunen en synergie te creëren. We trekken samen op volgens de principes van co-makership en co-creatie. Met onze samenwerking helpen we organisaties snel en eenvoudig de HR functie te professionaliseren en processen en systemen optimaal op elkaar af te stemmen. Door het samenvoegen van de expertises kunnen onze organisaties gebruik maken van kwalitatieve en functionele services en softwareoplossingen voor de dagelijkse praktijk.

– Roger Horz, directeur Phocus –

“Alleen organisaties welke in staat zijn de digitaliseringsslag binnen de HR te maken hebben een voorsprong binnen de “War of Talent”. Deze organisaties zijn in staat het verschil te maken ten opzichte van hun concurrent.
Door sneller te kunnen reageren, efficiënte onboarding en aandacht te hebben voor de totale employee journey zorgen deze organisaties dat ze hun prestaties verbeteren, kwaliteit verhogen,
kosten besparen en zo risico’s beheersen”

…“Dit maakt ook dat hierdoor de innovatiesnelheid binnen deze organisaties hoger is. Een investering in goede en betrouwbare software en kennis omgezet in slimme diensten en oplossingen, is een investering welke altijd leidt tot kwaliteit en efficiency binnen een organisatie. Dit komt de risicobeheersing en flexibiliteit ten goede. Het nemen van de juiste beslissingen en tijdig bijsturen van de organisatie maakt het verschil, tussen groeien of stilstaan”.

Over PHOCUS

PHOCUS is dé specialist op gebied van HR en salaris met een 360°visie. Wij helpen organisaties doelstellingen te realiseren en waarde te creëren door innovatieve oplossingen en doordachte dienstverlening. Door ons verkregen inzichten en ervaringen hebben geleid dat onze klanten gebruik kunnen maken van ons huidige diensten- & product portfolio. Uitgangspunten bij dit aanbod: Kennis, Flexibiliteit, Schaalbaar, Betrouwbaar, Kwaliteit, Efficiënt, Intuïtief.

Over Daywize

Daywize biedt met Daywize Cloud een flexibele HR-oplossing met een ruim aanbod aan specialistische features. Wij stellen je in staat om personeelszaken simpel af te handelen en de regie te pakken in de ontwikkeling van jezelf, je team of de organisatie waarin je werkzaam bent. Hierdoor is jouw organisatie in staat beter te presteren. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten en partners. Elke organisatie is uniek en heeft een andere inzet van de software nodig. Wij investeren daarom graag tijd in de relatie met onze klanten en partners zodat zij optimaal van onze oplossingen kunnen profiteren.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van PHOCUS of Daywize Cloud? Neem dan contact op met PHOCUS of met Daywize of bel:

Roger Horz: 06 – 55396409
Edwin Bronts: 06 – 14747441