Het motto van Daywize is: have a smart day! Oftewel: je dagelijkse dingen slimmer doen, zodat je tijd overhoudt voor de zaken die er echt toe doen. Dat zit voor een deel in je eigen manier van werken. Maar het gaat zeker ook om de processen en tools die je gebruikt bij de ondersteuning van je werkzaamheden.

Wij hebben ons motto vertaald naar een slim HR-systeem: Daywize Cloud. Er zijn natuurlijk al vele HR-systemen op de markt en op functioneel vlak groeien al deze systemen steeds meer naar elkaar toe. Elke oplossing zal zich echter op bepaalde onderdelen onderscheiden van de andere. Voor ons is dat samen te vatten in 3 kernbegrippen: flexibiliteit, gebruikersvriendelijkheid en beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Flexibiliteit
Daywize Cloud is een standaardsysteem. De functionaliteit is gebaseerd op onze jarenlange ervaring als HR-adviseurs gespecialiseerd in het optimaliseren van HR-processen en het automatiseren daarvan. Elke organisatie geeft specifieke invulling aan de grotendeels gestandaardiseerde HR-processen. Daarom is onze oplossing weliswaar een standaardsysteem, maar is het in hoge mate configureerbaar, bijvoorbeeld via de flexibele workflow-ondersteuning. Op deze manier zal Daywize Cloud de werkwijzen en gewoontes van jouw organisatie ondersteunen.

Mocht er toch nog behoefte zijn aan maatwerkfunctionaliteit? Geen probleem! In tegenstelling tot andere leveranciers is het bij ons altijd mogelijk om maatwerk te laten ontwikkelen, tegen een schappelijke prijs. En als wij dat maatwerk zien als toegevoegde waarde voor ons, dan zullen wij uiteraard een deel van de ontwikkelkosten voor onze rekening nemen. Eerlijk en transparant!

Daywize Cloud is een volledig HR-systeem (klik hier voor een overzicht van de functionaliteit die wij bieden), maar ook hier bieden we flexibiliteit. Je kunt het volledige systeem in gebruik nemen, maar het is ook mogelijk om één of enkele modules af te nemen.

Zo zijn er diverse klanten die alleen onze modules voor talentmanagement afnemen en voor de basis HR-administratie gebruikmaken van andere systemen, die niet altijd even flexibel, gebruikersvriendelijke of betaalbaar zijn. Daywize Cloud is dan goed alternatief!

Gebruikersvriendelijkheid
In tegenstelling tot andere HR-systemen hebben wij onze oplossing niet ontwikkeld vanuit HR, maar vanuit het oogpunt van een eindgebruiker, namelijk een manager en een medewerker. Dat vraagt om een heel andere aanpak. Niet omdat we de intelligentie van managers en medewerkers onderschatten, maar wel omdat zij niet dagelijks bezig zijn met HR-gerelateerde activiteiten. En als ze dat wel een keer moeten doen, dan is het wel zo prettig dat ze dan gebruik kunnen maken van een systeem dat het je zo makkelijk mogelijk maakt. Met complete en slimme functionaliteit, een mooi design en overzichtelijke schermen.

Een graag gehoord compliment, dat we onlangs nog ontvingen, is: “Jullie systeem blinkt uit in eenvoud!”. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Beste prijs-/kwaliteitverhouding
Wij vinden dat de kosten voor een systeem niet de belangrijkste reden moet zijn om wel of niet voor dat systeem te kiezen. Het kan wat ons betreft niet zo zijn dat je vanwege de prijs met minder genoegen neemt. Maar wij willen ook graag brood op de plank. En wij hebben geen grote investeerders achter ons staan, dus wij moeten het zelf verdienen. Ook daarin opereren we eerlijk en transparant. Maar ook daarin zijn we flexibel.

De basis is dat de jaarlijkse licentiekosten afhankelijk zijn van het aantal modules dat wordt afgenomen. Daarnaast hanteren wij een staffel op basis van het aantal medewerkers in de organisatie. Hoe meer medewerkers, hoe lager de prijs per medewerker. En dat is een eerlijke prijs voor de functionaliteit die je ervoor terugkrijgt en de verbetering van de efficiency en kwaliteit die je met onze oplossing realiseert.

Wij staan echter open voor andere vormen van vergoeding. Zo kunnen we ook afspreken dat we een percentage ontvangen van de gerealiseerde besparingen door het gebruik van Daywize Cloud: no cure, no pay.

Uiteindelijk moet iedereen er beter van worden!