Ons development team heeft extra versterking in huis gehaald: Welkom Dave!
Een senior developer die ervaren is met Mendix én Daywize Cloud. Hierbij een introductie van Dave:

Nieuwe collega

Ik ben Dominique Le Doux, 29 jaren jong, geboren en getogen in het mooie Brabantse Eindhoven! Ik zal me bij Daywize met name gaan richten op het implementeren van Daywize en de daarbij horende werkzaamheden.

Fun facts:

  • Voordat ik bij Daywize begon had ik met twee vrienden een eigen bedrijf in Online Fitness coaching, dit runden we vanuit Thailand!
  • Ik bespeel de piano in een Muse coverband
  • Uiteraard als Eindhovenaar een fanatiek PSV fan

Over mij:

Ik heb al eerder bij een softwarebedrijf gewerkt, daar was ik vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en gaf ik presentaties over de software. Zoals hierboven al kort vermeld heb ik ook een eigen fitness coaching bedrijf gehad met twee vrienden, hetgeen we vanuit het buitenland runden. Ik houd ervan om bedrijven te helpen hun processen te optimaliseren, hetgeen perfect kan in mijn rol als HR Tech consultant bij Daywize!

In mijn vrije tijd doe ik echt van alles, van rustig een boek lezen tot voetballen en lekker muzikaal bezig zijn met mijn band. Ik houd ervan om altijd bezig te zijn en leuke dingen te doen en op die manier wil ik nu ook vol enthousiasme aan de slag gaan bij Daywize!