Hola! Ik ben Harm den Bok, 38 jaar geleden geboren in de Flevopolder en na verschillende woon- en werkomgevingen terug in Nederland. Als nieuwe binnenkomer bij Daywize ga ik in de rol van HR Tech Consultant met name de implementaties begeleiden bij de klanten en partners.

Nieuwe collega

Na tien jaar wonen en werken vanuit Barcelona ben ik terug in het kikkerlandje!
Voor mijn terug reis begon kwam ik met Daywize in contact en dat sprak mij direct aan.

Nog zoekende naar een fijne vaste leef & woonomgeving ben ik vooral heel blij om dichterbij mijn familie te zijn. Met inmiddels drie nichtjes speel ik het liefst de favoriete oom. Daarnaast word ik blij van reizen, uitgebreid koken (lekker eten) en een goede fietstocht of boswandeling.

Fun facts:

  • Ik kook graag Indisch;
  • Na tien jaar Barcelona ben ik speciaal voor Daywize terug in Nederland;
  • Wake me up voor een frikandel speciaal.

Over mij:

De afgelopen jaren heb ik gewerkt in vergelijkbare implementatie projecten en bij Daywize mag ik nu de allerbeste HR oplossing gaan leren kennen. Een interessant softwarepakket met onwijs veel mogelijkheden en dan ook nog samenwerken met een groep fijne mensen. Een hele fijne start!

Naast mijn primaire rol binnen implementatie wordt er gewerkt vanuit een holacratisch model. Mede hierdoor kan ik actief meewerken vanuit meerdere rollen en in verschillende ‘keukentjes’ kijken.

Met heel veel plezier ben ik van start gegaan bij Daywize waarin ik met mijn bijdrage een er een nog groter succes van wil maken!