Mijn naam is Jenny Tran, 28 jaar en ik woon in het mooie Eindhoven samen met mijn vriend. Mijn rol binnen Daywize zal zijn als UX/UI Developer waarbij mijn doel zal zijn om de gebruikerservaring van de producten naar een hoger niveau te tillen. 

Nieuwe collega

Ik ben afgestudeerd als Media Designer van de opleiding HBO-ICT in Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik mezelf gespecialiseerd in mobile en front-end development en UX/UI design. Ik hou er ontzettend van om creatief bezig te zijn binnen mijn werk, waarbij ik deze creativiteit gebruik om producten efficiënter en beter uitgedacht te maken voor de gebruiker.  

Fun facts:

  • In mijn dagelijks leven ben ik zoveel bezig met techniek. Ik vind daarom analoge fotocamera’s heel gaaf. Er zijn zoveel knoppen en het is altijd een verrassing is of de foto gelukt is. Deze foto hiernaast/hierboven/hieronder heb ik gemaakt in Berlijn. 
  • Ik heb ook een opleiding afgerond als tandartsassistente! Ik doe er nu niks meer mee maar ik ben nu in ieder geval niet meer bang voor de tandarts. 

Over mij:

Naast mijn studie heb ik ook extra werkzaamheden uitgevoerd als onderdeel van de PR- en Media studententeam als fotograaf en video producent waarbij ik veel leuke opdrachten heb kunnen uitvoeren voor de Fontys Hogescholen.  

In mijn vrije tijd hou ik ervan om tot rust te komen met een goed boek of spannende film, lekker bezig te zijn met mijn handen, nieuwe recepten uit te proberen of naar leuke musea en evenementen te gaan.