Maak kennis met
Daywize!

Wie is Daywize?

Wij zijn een innovatief bedrijf dat gave software levert aan organisaties. Ons product, Daywize Cloud, is een brede HR-Tech oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules voor medewerkers, managers en HR-professionals. Daywize is ontstaan vanuit Workwide, een adviesclub dat zich specialiseerde in het neerzetten van vernieuwende HR-concepten. In de opdrachten merkten ze dat organisaties met allerlei verschillende HR-tools werkten waarin de samenhang ontbrak. En daar werken managers en medewerkers niet graag mee. Daywize Cloud lost dit op. ‘Smart Together’ is ons motto en op deze pagina lees je waarom!

Wat zijn jullie kernwaarden?

Wij willen lange termijn relaties met onze partners en klanten opbouwen. Wij geloven dat de volgende kernwaarden ons hierbij helpen:

Flexibel icon

Flexibel

Wij werken agile. Agile staat voor het ontwikkelen van software in korte, overzichtelijke periodes die vaak niet langer dan een maand duren. Deze periodes noemen wij sprints en zijn als het ware kleine projecten binnen een bredere SCRUM aanpak. Samen met onze klanten en partners kijken we waar de behoefte ligt en springen met korte sprints hier op in. Op deze manier kunnen we Daywize Cloud snel aanpassen aan specifieke eisen of ontwikkelingen in de markt. De snelheid in combinatie met flexibiliteit en support met de menselijke maat leidt tot tevreden klanten en partners. 

Innovatief icon

Innovatief

We gebruiken de allernieuwste technologie. Onze oplossingen zijn browseronafhankelijk, multi-language en te gebruiken op iedere laptop, tablet of smartphone. Daywize Cloud is ontwikkeld op het Mendix App Platform. Dit platform heeft een wereldwijd development community van meer dan 300.000 ontwikkelaars. Met Mendix worden applicaties op basis van state-of-the-art internettechnologie razendsnel ontwikkeld. Mendix is een onderdeel van de multinational Siemens. Door gebruik te maken van Mendix kunnen we eenvoudig en snel nieuwe technieken direct inzetten!

Transparant icon

Transparant

We zijn eerlijk over wat onze software kan en (nog) niet kan. Intern werken we volgens holacratische principes. Dat betekent dat de hele bedrijfsvoering transparant is: hoeveel omzet er gemaakt wordt, hoeveel winst, hoeveel iemand verdient en ga zo maar door. Ook de voortgang van de werkzaamheden en taken is voor het hele team inzichtelijk. We willen leren van fouten en onze software en processen elke dag beter maken. We werken daarom met een verbetercyclus en hebben de ISO 9001 en 27001 standaarden ingevoerd die we door een onafhankelijk auditor laten certificeren.

Wat is holacratie eigenlijk?

Binnen Daywize werken wij volgens een holacratisch model. Holacratie is een besturingsmodel voor organisaties die afstand nemen van traditioneel top-downmanagement en alle autoriteit verdeelt over alle medewerkers. Dit zorgt voor een dynamische en tranparante structuur die in staat is voortdurend bij te sturen. Binnen Daywize betekent dit een platte structuur waar iedereen zijn eigen bijdrage levert vanuit meerdere rollen. Wij geloven dat mensen die veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgen, met meer plezier werken. En gelukkige collega’s zorgen voor blije klanten!

Onze motivatie

Herken jij ook dat personeelsprocessen vaak onnodig ingewikkeld en tijdrovend zijn? Als HR-professionals met jarenlange ervaring kwamen we dit regelmatig tegen. Vanuit deze verwondering hebben wij Daywize Cloud ontwikkeld. Wij weten dat met de huidige technologie dit ook anders kan.

Hoe wij werken

Wij geloven in samenwerking! Samen met onze klanten & partners richten we de software zo in dat die past als een maatkostuum. We brengen Daywize Cloud online en denken vanuit onze uitgebreide ervaring mee hoe processen nog beter ingericht kunnen worden binnen jouw organisatie.

Wat wij leveren

Daywize Cloud is een brede HR-Tech oplossing met een aanbod aan specialistische modules. We werken vanuit één platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. De software bestaat uit diverse modules. Deze zijn los te gebruiken en te implementeren. Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als internationale context worden ingezet. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Wil je een demo zien van alle modules?

Via een demo maken wij graag kennis met jou en kijken we samen of Daywize Cloud voor jou de beste oplossing is. Wij adviseren hierin graag eerlijk en transparant en vertellen jou meer over onze werkwijze!